Objektivt sett

Här får du ibland se hela bilden, men stundtals oxå läsa mellan raderna:)

"Seagull carry me, over land and sea"

Jag är inte någon ornitolog, men...

Så kan det kanske låta i vissa kretsar. Och visst kan det väl vara lite tröttsamt att lyssna på eller läsa om för den oinvigde. Det kan väl kanske vara kul att veta vad det är som rör sig i ens omgivningar - Om man råkar ha det som specialintresse, men alla har ju inte det:) En del är fullständigt ointresserade, andra mer måttfulla.

Jag är helt säker på att dessa bilder inte utgör idolporträtt av Flamingokvintetten. Jag är ganska säker på att det inte heller rör sig om varken gråtrut eller någon form av skräntärna; som jag trodde först:)

Jag misstänker att här ligger en alldeles äkta fiskmås begravd... (Larus Canus) En kan ju kanske inte älska dem för deras skönsång; men nog är de ganska vackra att skåda när de ömsom glider fram och emellanåt dansar omkring. Allt enligt termikens lagar och vindar, och skevar...

Att vissa individer stundom skitar ner och väsnas kan man väl stå ut med. Var istället glad att inte kor kan flyga, utom möjligtvis kon över Sarek då förstås...

Inlagt 2020-06-01 09:23 | Läst 235 ggr. | Permalink
Fina bilder med sommarkänsla.

MvH
Johnny
Svar från Morgan Åvitsland 2020-06-01 15:48
Stort tack Johnny! Alltid härligt att få tillfälle att plåta lite somriga bilder. Måsar bjuder på många fototillfällen. Vågade dock inte hoppa i de blå böljorna - Det kan gott få vänta någon vecka till:)
M.V.H.
//Morgan
Härliga sommarbilder och bra måsbilder. Du skriver lite om måsen och har med seagull, du har väl läst Måsen, berättelsen om Jonathan Livingstone Seagull? Hälsningar/ Björn
Svar från Morgan Åvitsland 2020-06-02 18:23
Hej Björn!
Tack för den fina kritiken. Nej tyvärr har den inte hamnat i mitt bibliotek ännu, men tack för tipset. En kort recension ser ju ganska intressant ut.

Den kommer i så fall att hamna bredvid Tjechovs drama med samma namn, som jag oxå hoppas på att få ta del av någon gång när tillfälle uppstår, men helst ser jag den nog live:)

M.v.h.
//Morgan
Khalad 2020-06-02 19:24
En underbar lite bok och garanterat mer lättläst än Tjechov. Författaren Heter Richard Bach :-)



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?

XXX